NAROČILO

Cena knjige je 21 € (z DDV).

Za naročilo mi pošljite e-mail na nives.mahne@siol.net ali me pokličite na 031 522 894.

Navedite svoje ime in priimek, poštni naslov, število knjig, ki jih želite kupiti, in tudi če želite, da vam v knjigo napišem posvetilo (napišem ga lahko vam ali drugi osebi – sporočite mi ime osebe, ki ji je knjiga namenjena).

Knjigo lahko prevzamete osebno na naslovu Vodovodna 5, Kozina.

Lahko vam jo pošljem po pošti. Dostavo opravi Pošta Slovenije in velja za pošiljke v Sloveniji (ne v tujini).

  • Če želite, da vam knjigo pošljem v tujino, mi najprej pošljite e-mail, da se dogovorimo.
 
  • Če želite plačati po povzetju, mi na e-mail pošljite naročilo z vašimi podatki (ime in priimek, naslov, število knjig in ali želite posvetilo). Knjigo oz. več knjig vam pošljem po pošti. Poštnina je 4,00 €, pošta pa si zaračuna še 1,05 € (skupaj 5,05 €).
 
  • Če želite plačati na TRR, vam poštnino podarim. Na e-mail mi pošljite naročilo z vašimi podatki (ime in priimek, naslov, število knjig in ali želite posvetilo). Če naročate 1 knjigo, nakažite 21 €, če naročate 2 knjigi, nakažite 42 € in tako naprej … na moj poslovni TRR pri Banki Intesa Sanpaolo d.d.: SI56 1010 0003 8760 225Nives Mahne Čehovin s.p., Vodovodna 5, 6240 Kozina, NAMEN: KNJIGA. Knjigo oz. več knjig in račun vam pošljem, ko plačilo prispe na moj bančni račun.
 
  • Če želite plačati po predračunu, vam poštnino podarim. Na e-mail mi pošljite naročilo z vašimi podatki (ime in priimek, naslov, število knjig in ali želite posvetilo). Na svoj e-mail boste v 1–2 dneh dobili predračun. Knjigo oz. več knjig in račun vam pošljem, ko plačilo prispe na moj bančni račun.
Hvala in naj bo branje knjige prijetno doživetje …